Kabelkrant

Radio- en TV-ontvangst

Boven uw bed hangt een aanraakscherm (touch-screen), waarmee u zowel de televisie als uw radio kunt bedienen. U trekt dit scherm eenvoudig naar u toe. Met de grijze knop midden onder het beeldscherm zet u het toestel aan of uit. U kunt de Martini Omroep ALTIJD gratis ontvangen.

Wanneer u het scherm aangezet heeft, kunt u via de knoppen MULTIMEDIA MZH TV de radio- en televisieprogramma’s van de Martini Omroep ontvangen. Op maandag t/m zaterdag kunt u hier vanaf 14.00 uur kijken naar een televisie-uitzending. Buiten deze tijden kunt u onze kabelkrant ontvangen, met daarbij het geluid van ons radiokanaal. Op de kabelkrant is informatie te vinden over het ziekenhuis en de Martini Omroep en onze radio- en televisieprogrammering.

Tijdens de radio-uitzendingen (20.00 – 22.30 uur) kunt u regelmatig meekijken in de studio. Dit is afhankelijk van de presentator en technici die dan aanwezig zijn.

Kabelkrant

Een belangrijk onderdeel van de TV-uitzendingen is de kabelkrant. Deze kunt u GRATIS ontvangen. U kunt hieronder de kabelkrant zien, zoals wij deze in het ziekenhuis uitzenden met één restrictie: de kabelkrant oogt in het ziekenhuis veel rustiger. Door de omzetting naar een online-versie ziet u hieronder zeer veel flitsende pagina-overvloeiers, in het ziekenhuis zijn die niet te zien.